simone (91 van 113)

Random shots: crop tops, fringe top and afro hair.

Hoi allemaal, vandaag laat ik wat random foto’s zien van een fashionshoot. Zoals ik in mijn vorige post vertelde, heb ik enkele fotoshoots gehouden met fotografen op TFP basis. Afgelopen week ontving ik de foto’s van deze post en kon ik bijna huilen van teleurstelling.

simone (86 van 113) simone (74 van 113)

Het gros van de foto’s vind ik slecht qua kwaliteit en erg gespikkeld. Uit de hele serie van 100+ foto’s vind ik deze twee het mooist en redelijk qua kwaliteit. Vervolgens zijn veel foto’s zodanig bewerkt, waardoor ik besloten heb ze niet voor mijn blog te gebruiken.Voor mijn gevoel zagen de foto’s er op de camera heel anders uit. Op de “slechte” foto’s na, heb ik de samenwerking prettig ervaren. Dat mag ook gezegd worden toch? Verder ben ik best kritisch en straight to the point ! En heb daarom mijn ongenoegen ook geuit aan de fotograaf. Maar goed, dit is een ervaring rijker qua werken op TFP. Te zijner tijd zal ik op basis van mijn ervaringen een post wijden aan, tips en aandachtspunten voor het samenwerken met fotografen op TFP.

Anyhows, zal ik wat vertellen over de kleding. De eerste foto is een two piece set  die ik met een leren jacket heb gecombineerd. Dat vind ik lekker stoer staan. De fringe top op de tweede foto is echt een van me favorieten items geweest voor de lente/zomer. Ik ben helaas zo slim geweest het topje in de wasautomaat te doen. En wat kreeg ik er uit…..van fringe top naar trash top! Het was helemaal in elkaar gefrommeld. Trouwens het ziet er in het echt ook een beetje anders dan op de foto van de webshop. Dus het ging daarna mooi me vuilnis zak in. Echt jammer! Alhoewel ik er dol op was, koop ik het niet opnieuw. Wil je hem toch aanschaffen, was het toch liever op de hand en verwacht vooral niet teveel van de kwaliteit.

 Two piece set: nelly.com

Fringe top: mostwanted.nl

Hoi allemaal, vandaag laat ik wat random foto's zien van een fashionshoot. Zoals ik in mijn vorige post vertelde, heb ik enkele fotoshoots gehouden met fotografen op TFP basis. Afgelopen week ontving ik de foto's van deze post en kon ik bijna huilen van teleurstelling. Het gros van de foto's vind ik slecht qua kwaliteit en erg gespikkeld. Uit de hele serie van 100+ foto's vind ik deze twee het mooist en redelijk qua kwaliteit. Vervolgens zijn veel foto's zodanig bewerkt, waardoor ik besloten heb ze niet voor mijn blog te gebruiken.Voor mijn gevoel zagen de foto's er op de camera heel anders uit. Op de "slechte" foto's na, heb ik de samenwerking…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
0

About Simone

4 comments

  1. Wat balen zeg, van die slechte foto’s. Misschien had het ook met het slechte licht op de locatie te maken?

    En ook jammer van de kwaliteit van de fringe top. Hij ziet er op de foto wel onwijs gaaf uit!

  2. From consultation whether where the car cheap viagra jokes online or gathering for work.

  3. Pullon says: For foreign countries have been incredible generic unsecured installment loan legal us and give it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

UA-53588774-1